ZEILWEEKEINDE

Ik wil schrijven over het afgelopen weekeinde. Het was erg gezellig met zijn allen. We hadden een zeilweekeinde. Mijn assistententeam en ik natuurlijk; mijn gezin en Sylvia en Jediah; de familie Ruhe van Casteren en Conny. Vrijdag tot en met zondagmiddag was het leuk en gezellig.
Ik heb steeds gezeild terwijl het echt gevaarlijk werd. Jose, Marije, Conny, August en Pieter sloegen bijna om. Ik was met die harde wind zondag nog wel uitgevaren maar we keerden terug voor we echt op het meer waren. Het was erg gezellig: samen eten en samen lekker drinken en lol maken. Ik vond het heerlijk ontspannen en ik hoop dat we het nog eens doen.
Morgen begint het academische seizoen en wordt er weer hard gewerkt. Ik heb er zin in.

Ik wil schrijven over het afgelopen weekeinde. Het was erg gezellig met zijn allen. We hadden een zeilweekeinde. Mijn assistententeam en ik natuurlijk; mijn gezin en Sylvia en Jediah; de familie Ruhe van Casteren en Conny. Vrijdag tot en met zondagmiddag was het leuk en gezellig.
Ik heb steeds gezeild terwijl het echt gevaarlijk werd. Jose, Marije, Conny, August en Pieter sloegen bijna om. Ik was met die harde wind zondag nog wel uitgevaren maar we keerden terug voor we echt op het meer waren. Het was erg gezellig: samen eten en samen lekker drinken en lol maken. Ik vond het heerlijk ontspannen en ik hoop dat we het nog eens doen.
Morgen begint het academische seizoen en wordt er weer hard gewerkt. Ik heb er zin in.

Dit bericht was geplaatst inUncategorized. Bookmark the permalink. Zowel reacties als trackbacks zijn gesloten.
  • MEDIA

    SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC