HET BESEF DAT IK AFHANKELIJK BEN

Vandaag is een gemengde dag. Ik begin weer op AUC en het is spannend. Mijn assistententeam komt bij elkaar om te praten over het nieuwe seizoen. Het is moeilijk weer te beginnen na de vakantie. Ik was nerveus omdat ik onzeker ben. Het is altijd zo dat ik onzeker ben. Er zijn weer nieuwe mensen die mij niet kennen. Ik wil ook wel weer graag beginnen.
Ik vond de team vergadering moeilijk. Ze praten over mij en dat is moeilijk. Het moet wel want ik kan het niet zelf. Het is het besef dat ik zo afhankelijk ben.
Toch vond ik het ook leuk ze allemaal te zien. Ze moeten niet denken dat ik ze niet waardeer. Ik wil het semester graag goed doen en met hun hulp gaat het lukken.
Na de teamvergadering ging ik naar Sterre en haar ouders. Dat was erg gezellig zoals altijd. Ik heb heerlijk gegeten en geluisterd. Sterre is zo vrolijk en haar ouders zo aardig.

Vandaag is een gemengde dag. Ik begin weer op AUC en het is spannend. Mijn assistententeam komt bij elkaar om te praten over het nieuwe seizoen. Het is moeilijk weer te beginnen na de vakantie. Ik was nerveus omdat ik onzeker ben. Het is altijd zo dat ik onzeker ben. Er zijn weer nieuwe mensen die mij niet kennen. Ik wil ook wel weer graag beginnen.
Ik vond de team vergadering moeilijk. Ze praten over mij en dat is moeilijk. Het moet wel want ik kan het niet zelf. Het is het besef dat ik zo afhankelijk ben.
Toch vond ik het ook leuk ze allemaal te zien. Ze moeten niet denken dat ik ze niet waardeer. Ik wil het semester graag goed doen en met hun hulp gaat het lukken.
Na de teamvergadering ging ik naar Sterre en haar ouders. Dat was erg gezellig zoals altijd. Ik heb heerlijk gegeten en geluisterd. Sterre is zo vrolijk en haar ouders zo aardig.

Dit bericht was geplaatst inUncategorized. Bookmark the permalink. Zowel reacties als trackbacks zijn gesloten.
  • MEDIA

    SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC