De herinnering aan skiën

24 december 2011.

Het was erg leuk skiën vandaag. Ik ben al drie keer geweest. De berg af bedoel ik. Ik rust nu uit in een restaurant. Dan ga ik nog een keer en het is voorbij voor vandaag. Ik ga meestal drie keer. Ik ga natuurlijk eerst met de lift omhoog. Dan moet ik eerst een stuk lopen omdat het te steil is voor mij. Ik vind het lopen niet erg al wil ik liever skien. Ik word natuurlijk erg geholpen met lopen door Jose en met skiene door Trix, Emma en Julia. Ze skien vlak naast me en skien mee. Zo kan ik skien en ik vind het heerlijk dat ik buiten benen beweeg en boven op een berg uitkijk over het dal. De week is al weer bijna om. Wat jammer is maar ik zal het een jaar bij me hebben; de herinnering.

‘s Avonds doen we niet veel. Ik ben te moe om iets anders te doen dan te liggen. Ik lig en de anderen gaan uit of kaarten. Behalve Emma, Julia en mijn moeders is Paola mee.

Dit bericht was geplaatst inDagboek. Bookmark the permalink. Zowel reacties als trackbacks zijn gesloten.
  • MEDIA

    SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC